Programació Antena 3

Dilluns, 15 gener de 2018
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
Avui s'entrevista Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, que parla de la situació a Catalunya quan falten pocs dies per a la previsible formació de la mesa del Parlament. A més, Arrimadas parla de les principals propostes de la seva formació política de cara a la propera legislatura de la Generalitat.
Altres
Durada: 285'
13.15
Karlos Arguiñano en tu cocina
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
13.40
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 80'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 30'
16.30
Amar es para siempre
El Quintero es troba amb obstacles per alliberar l'Azevedo. Les irregularitats que s'estan cometent demostren que hi ha algú poderós al darrere de la seva detenció. El Durán, mentrestant, visita el Quintero i tots dos s'alien contra el seu enemic comú, l'Ortega. Per la seva banda, el Benito i el Marcelino estan farts del consultori que els està robant tant de temps a les seves esposes. A més, la Charo ho prepara tot per delatar l'Ortega i lliurar-se a la policia, sense revelar les seves intencions a ningú. La carta de la Lucía li arriba a les mans a l'últim moment.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
La Julieta, amb l'ajuda del Melitón i la Guàrdia Civil, aconsegueix conciliar les parts. Després confessa a l'Emilia que se sent tremendament culpable. Això era el que buscava la Francisca, que pressiona l'Ignacio perquè ara compleixi la seva part. Paral·lelament, la Fe descobreix que l'Alfonso i l'Emilia només feien broma i que no estan enfadats. Ben al contrari, fins i tot li regalen una camioneta nova. La Dolores, per la seva banda, rep les cendres de Pedro Mirañar des de Rússia. La seva reacció és la més positiva que es pot tenir considerant la situació.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
Programa en què els participants s'enfronten cara a cara en una lluita contra rellotge. Si no aconsegueixen la resposta correcta en el temps marcat, ho perden tot i la trampa sobre la qual estan posicionats s'obre i cauen al buit. El guanyador es queda amb els diners del derrotat.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
Programa en què un equip de concursants ha de desactivar bombes responent diverses preguntes correctament dins d'un determinat període de temps. Els jugadors han de desactivar la bomba tallant certs cables de colors que representen les diferents respostes. Si el jugador respon correctament, els diners del premi es mantenen intactes. Si el jugador talla el cable equivocat o es queda sense temps, la bomba explota.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.40
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 55'
22.40
Apaches
La verdad por delante
El Miguel descobreix que el seu pare està implicat de tal manera en l'estafa que no pot actuar legalment contra els seus antics socis. El pare demana ajuda al fill. Necessita un milió de pessetes per posar en marxa de nou el taller de joieria. El Miquel, sense saber com aconseguir els diners i amb moltes ganes de venjar-se dels que el van estafar, acudeix al seu amic, el Sastre, per atracar la joieria d'un dels seus antics socis. I el Sastre accepta. El Chatarrero és brutal amb la gent que li deu diners i no paga. No obstant això, mostra el seu costat més amable amb la Carol, la seva xicota.
Sèries
Durada: 95'
00.15
Pel·lícula: Demonios de su pasado
El retorn de l'Ali suposa una commoció entre els habitants de la ciutat, sobretot entre aquells que no volen que se sàpiga la seva veritat.
Pel·lícules
Durada: 75'
01.30
Pel·lícula: El espíritu
La mare de la Kelly mor en un accident de trànsit quan viatjava amb ella. Des d'aquell dia la Kelly la troba molt a faltar i, a més, se sent culpable.
Pel·lícules
Durada: 60'
02.30
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 180'