Programació La 1

Dilluns, 21 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Huevo
En el programa d'avui, Peña visita El Berraco, a Àvila, una granja avícola on descobreix com viuen les gallines escoltant música clàssica. També, el xef i Tamara cuinen Parmentier trufada amb brou de pernil i ou i Rovells de Santa Teresa per sorprendre el convidat d'avui.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Aprofitant que la Noa se sent impotent davant del Nacho, l'Elías li inocula la idea que cal atacar-lo amb les seves pròpies armes. Mentrestant, l'Ágata maquina perquè el Jesús hagi de carregar unes caixes i acabi esgotat i nerviós. Al seu torn, l'Elías intenta un acostament amb el Germán i el noi li demana diners per comprar l'hotel. Però l'Ágata convenç l'Elías que no li doni els diners al seu fill i aquest, dolgut, se'n va de casa. Paral·lelament, la Celia tanca la història amb el Jorge en presència de la Lorena. L'Adela i la Celia es reconcilien, i el Jorge es disculpa amb el David i es culpa de tot el que ha passat amb la Celia.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
Després de l'assalt a la comissaria, la tensió és màxima. La Lara està ferida i Miguel Flores està profundament penedit pel que ha fet. Paral·lelament, el Vlado no està disposat a rendir-se i vol lluitar fins al final.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
La notícia de l'inici de la guerra commociona el barri, i especialment la Susana, que tem per la vida de l'Armando. Paral·lelament, Santiago Ramón i Cajal informa l'Antoñito de l'existència d'un tractament experimental que podria curar la Lolita, i ella accedeix a ser conillet d'índies. La Soledad, per la seva banda, s'esforça per enamorar el Marcos, i pregunta a l'Anabel sobre la seva mare. Mentrestant, els Olmedo discuteixen sobre el dret del Miguel a conèixer el veritable parador dels seus pares. Finalment, la Genoveva deixa de rebre informes del Cuevas i tem que hagi passat alguna cosa al Felipe, i l'Aurelio pren nota de l'interès de la senyora per l'advocat.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
HIT
La infección
Quatre cotxes cremen al pàrquing de l'escola Anne Frank. La situació és insostenible: si la cosa persisteix, els pares acabaran traient els seus fills de centre, la qual cosa podria suposar el tancament de l'escola. Desesperada, l'Ester, la directora, visita l'Hugo un professor una mica particular. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 105'
23.55
¿Quién educa a quién?
Emès a posteriori de cada capítol de la sèrie HIT, aquest programa de debat implica experts, docents, pares i alumnes en un debat i anàlisi exhaustiu sobre l'educació dels joves i els conflictes generacionals de la societat. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
00.50
Pel·lícula: Mi falso prometido
La Nina ha de demanar diners al seu pare, un home sever, per evitar la fallida de la seva galeria d'art. Per ajudar-la i sense que ella en sàpiga res, un amic seu, el Lasse, ha pensat un pla. Pretén fer-se passar pel seu promès.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'