Programació El Punt Avui TV

Diumenge, 22 abril de 2018
09.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
10.00
Teló de fons
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
10.30
Religions
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
11.00
Missa de Montserrat
Esports
Durada: 85'
12.25
Hoquei en joc
Partit CP Voltregà B - Calmar CP Vilanova B, de la Lliga Nacional Catalana.
Esports
Durada: 125'
15.00
Catalunya S. XXI
Els Mitjans de comunicació a la Catalunya del segle XXI
Una de les principals característiques de la societat del segle XXI és la capacitat de rebre i emetre informacions de tot tipus, de forma individual i col·lectiva, amb finalitats molt diverses i no sempre explícites. Regular els sistemes d’informació, per defensar els drets dels ciutadans a mantenir la seva intimitat i a rebre una informació veraç, i alhora protegir la llibertat de pensament, d’expressió i d’opinió, hauria de ser un dels principals objectius dels actuals Estats. Els objectius d’aquesta regulació poden ser molt diferents en funció de quins siguin els poders reals que controlen aquests Estats i, sobretot, segons quins siguin els interessos d’aquests poders. Molt probablement, si els Estats regulessin en funció dels interessos dels seus ciutadans aquests no estarien sotmesos a la constant pressió de la publicitat, especialment la que penetra en l’àmbit privat mitjançant la telefonia fixa o mòbil, o seria difícil traficar amb les dades dels ciutadans sense el seu consentiment explícit
Informatius
Durada: 30'
15.30
#SomMediterranis
Som Mediterranis és un programa amb convidats, reportatges i moltes imatges per entendre com són uns Jocs i com es viuran a les seus del territori.
Informatius
Durada: 30'
16.00
1món.cat
39ª Fira del llibre a Badalona
Diumenge serem a la 39a edició de la Fira del llibre de Badalona amb Televisió de Badalona, des d'on viurem la jornada prèvia de Sant Jordi envoltats de llibres i literatura. Ho farem amb la companyia d'escriptors badalonins com Julià de Jodar i Sílvia Soler que ens presentaran les seves novetats literàries, i en conversa també amb l'autora de contes infantils Mercè Canals. El responsable de la llibreria Saltamartí Llibres ens recomanarà alguns títols que tot i no ser a la llista dels més venuts, val la pena tenir en compte per aquest Sant Jordi, i coneixerem també el còmic dedicat a l'escriptor Josep Palau i Fabre amb l'il·lustrador Toni Benages 'La joia de viure. Josep Palau i Fabre'. A més a més tastarem algunes de les propostes dolces del forner Carles Bertran per celebrar la tradicional diada. Durant el programa passejarem també per alguns dels indrets de la ruta literària de Pompeu Fabra per Badalona i seguirem la petjada de diferents escriptors al llarg del territori català, com és el cas de Maria Aurèlia Capmany a Tarragona i Miquel Martí i Pol a Osona. 
Informatius
Durada: 120'
18.00
Handbol en joc
Partit H. Sant Quirze - Sant Martí-Adrianenc, de 1a estatal masculina
Esports
Durada: 60'
20.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
20.30
Autèntics.cat
Programa d'entrevistes amb Xantal Llavina
Jordi Basté és des de fa temps el número u de la ràdio a CatalunyaAmb molt bones xifres​.  Durant molt de temps, Basté es va dedicar al periodisme esportiu. Però un dia aquest periodista enamorat bojament de la ràdio va acceptar el repte de dirigir i presentar un programa matinal de ràdio​ amb el Món a Rac1​​.Amb ell parlem dels seus orígens com a periodista, de les persones que l'han marcat, de periodisme, comunicació, xarxes, política, llibertat d'expressió, procés i dels seus futurs projectes professionals  i la seva propera novel.la. ​
Informatius
Durada: 90'
21.00
En confiança
El director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, conversa amb Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya 
Informatius
Durada: 90'
22.05
Gaudeix la festa
Reemissió.
Documentals
Durada: 25'
22.30
Montserrat Roig. Una mirada
Es compleixen 25 anys de la publicació dels llibres 'Els caalans als camps nazis' i 'El temps de les cireres' de la periodista i escriptora Montserrat Roig. Ho celebrem en una conversa amb la Betsabè Garcia, biògrafa de Montserrat Roig i David Fernández, periodista. La Conversa presentada per Helena Puigdueta fa un recorregut per l'obra literària de Montserrat Roig fixant-se en 'Els catalans als camps nazis' i 'El temps de les cireres' així com en la seva personalitat que va marcar tota la seva producció periodística. La conversa es completa amb les mirades de la fotògrafa Pilar Aymerich, amiga íntima i companya d'aventures de la Roig i la historiadora Rosa Toran qui ha prologat la reedició de 'Els catalans als camps nazis'.
Altres
Durada: 45'
23.15
Roig. Textos i música sobre Montserrat Roig
Roig és un recital i concert creat en commemoració del 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig, a més de fer divulgació de la seva obra, també hi ha records, olors, colors i emocions de la vida de la insigne escriptora. Un passeig emocionant i intens que no us deixarà indiferent i que us farà venir ganes de llegir més Montserrat Roig. Amb la narració de Mònica Lucchetti, el cant de Tànit Navarro i la música de Carles Beltran.
Altres
Durada: 70'
00.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'