Programació TV3

Dilluns, 21 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista avui la presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Jéssica Albiach. També es conecta en directe amb Manresa, on comença el judici contra l'activista i pallasso Jordi Pesarrodona, acusat de desobediència pels fets de l'1 d'octubre a Sant Joan de Vilatorrada. Posteriorment, s'entrevista Aloma Alcina, metge MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Vall d'Hebron i membre del comitè de vaga.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Pa indi amb pollastre i verdures
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu segueix ajudant la Mercè i li aconsella que expliqui a la seva família que té el VIH, però llavors arriba la Pili i no li acaba de convèncer que el seu nòvio presti tanta atenció a la dona amb la qual la va enganyar. D'altra banda, el Marc està preocupat perquè no sap on amagar els diners que guanya amb la droga i el Kevin li aconsella que sigui discret i no gasti més del compte per no cridar l'atenció. A més, el Juanjo es vol assegurar que el Jordi és l'autor de la cançó Besos de agua, el que provoca que aquest parli amb la Sílvia d'això i es barallin per l'autoria.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Merlí. Sapere aude
Fin' amor
El Pol i el seu pare Alfonso es muden a casa de la Gloria. També rep un regal post mortem del Merlí. A més, el Pol està content i anima la Calduch, que està mig deprimida. A la facultat, la Bolaño exigeix molt al Pol, ja que considera que pot ser el millor alumne, però necessita llegir més i escriure millor.
Sèries
Durada: 55'
23.00
Al cotxe
Carles Porta i Albert Pla
Aquesta setmana, els protagonistes del programa són el periodista i escriptor Carles Porta i l'artista Albert Pla. Amb Carles Porta, Eloi parla de l'èxit, tant a Catalunya Ràdio com a TV3, de Crims, un programa sobre els grans episodis de la crònica negra més recent del país. A més, el periodista explica el seu dia a dia tant des del vessant personal com professional i també parla emocionat de l'eurodiputat Carles Puigdemont, de qui és amic des de fa més de 30 anys a l'època universitària. Per altra banda, Albert Pla exposa amb la ironia juganera que el caracteritza dels temes que el preocupen. Segons l'artista, el confinament ha destrossat la cultura. També parla de la por i de la mort, dues temàtiques recurrents en la seva obra ja que, de fet, el nom del seu últim espectacle és Miedo.
Altres
Durada: 45'
23.45
Quan arribin els marcians
La fotografia impresa sempre ha aportat molta informació de les societats, però, ara, en l'era dels mòbils, corre el perill de desaparèixer. Aquest reportatge mira de donar resposta a diverses qüestions relacionades de la mà de Jordi Borràs i Estel Solé, que han configurat junts un llibre de fotografia i text titulat L'any sense primavera, que deixa constància del que ha passat a Catalunya en els tres primers mesos de pandèmia. També s'escolta la veu de tres comissàries d'art que aporten detalls de l'obra de dos grans fotògrafs de carrer, William Klein i Daido Moriyama, tots dos obsessionats amb captar l'esperit i el pensament dels seus coetanis. A més, l'actriu Anna Alarcón explica que no s'hauria imaginat mai que acabaria parlant amb una planta de ferides emocionals, d'injustícies socials i de sentiments de culpa.
Altres
Durada: 35'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'