Programació TV3

Divendres, 5 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui el programa entrevista el cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa. A més, es connecta amb Martorell, on està previst que el rei Felip VI visiti les instal·lacions de Seat i hi ha concentracions de protesta convocades. Més tard, es parla amb la propietària d'una escola de música privada no autoritzada i portaveu d'Escoles de Música Associades de Catalunya, Anna Mariscal, per saber com han afectat les restriccions a professors i alumnes d'aquest tipus d'escoles. Posteriorment, la periodista Georgina Pujol i l'arquitecte Lorenzo Karasz avancen el contingut del 30 minuts de diumenge sobre la situació de l'habitatge a Catalunya, amb un parc públic que no arriba al 2% i que continua liderant el rànquing de desnonaments a Espanya. Finalment, Jordi Barbeta i Olga Ruiz comparteixen la taula del programa, es poden sentir les propostes de llibres d'Anna Guitart i se sap com ha vist la setmana política Toni Martínez i quines semblances ha trobat amb els clàssics de la pintura.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Sopa de cítrics
En aquesta entrega es preparen unes postres idònies per als que no els agraden les postres dolces: una sopa de cítrics, fresca i que fa baixar qualsevol menjar.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Barceló torna a la consultoria i porta un amic com a nou client. A més, pretén que el Miquel assumeixi les despeses d'una nova nit de festa amb prostitutes i el Miquel comença a preocupar-se. L'Ivan, per part seva, posa en venda l'autocaravana del Gabriel. Més tard, quan va per fer-li fotos, descobreix l'anell que el Gabriel volia regalar-li per les seves noces i comença a plantejar-se coses. Finalment, una inspectora de sanitat arriba al Burger per sorpresa i detecta aliments en mal estat i presència de rates.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
E21 Eleccions FCB. El debat
Debat de les eleccions a la presidència del Barça del pròxim 7 de març amb els candidats Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, que aspiren a ocupar la llotja del Camp Nou i assumir el repte de reflotar el club en un moment delicat.
Altres
Durada: 95'
23.45
E21 Eleccions FCB. L'anàlisi
Espai que analitza el debat que s'ha fet prèviament.
Altres
Durada: 55'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'