Diari de redacció

Lluis Simon
Lluis Simon

Les ganes

Quan han fet quatre números a Madrid i han vist que és impossible fitxar Neymar ara diuen que, en realitat, és un jugador “problemàtic” i que no els interessa. Segur.

Lluis Simon
Lluis Simon

‘República’

El règim constitucional del país veí ha aconseguit que tots els polítics catalans amb responsabilitat que diguin la paraula prohibida puguin acabar a la presó.

Lluis Simon
Lluis Simon

87 milions

La policia espanyola es queixa de les seves condicions salarials però al mateix temps gasta una part del seu pressupost en atonyinar votants catalans. Molt bé.

Lluis Simon
Lluis Simon

Lliçons de vida

Els jugadors de l’Espanyol van jugar ahir al límit del reglament perquè l’objectiu s’ho mereixia; el mateix que han de fer els diputats sobiranistes a partir d’avui.

[NO TENIM FOTO]

Puigdemont

Certament és una bogeria denunciable que en un estat dictatorial algú pretengui investir com a president aquell que ha rebut més suport electoral.

Lluis Simon
Lluis Simon

Coutinho i Dembélé

Que els nostres flamants 300 milions comencin el 2018 lesionats deu ser per alguna raó de rendibilitat comptable que se’ns escapa a la resta de mortals.

Lluis Simon
Lluis Simon

Més feina a Madrid

A banda del ‘comando Catalunya’, en plena ebullició,han de reactivar la ‘Central Lechera’ per fer front a la humiliació en el terreny futbolístic.

Lluis Simon
Lluis Simon

Gràcies per res

El cop definitiu a la lliga no el va donar el Vila-real guanyant al Bernabéu sinó el Barça enviant Arda Turan ben lluny, a la lliga turca.

Lluis Simon
Lluis Simon

‘Eppur si muove’

Per si l’inquisidor major del regne senyor Llarena em vol empresonar que sàpiga que jo sempre he defensat que el penal de Guruceta va ser dins l’àrea.